KARS / KAĞIZMAN - Çengilli Şehit Erdal Oral Ortaokulu

Çengilli Şehit Erdal Oral Ortaokulu

Adres
ÇENGİLLİ KÖYÜ ÇENGİLLİ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ LOJMAN NO: 358 İÇ KAPI NO: 1 KAĞIZMAN / KARS
Vizyon
Katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencilerle birlikte, çevreyle uyumlu, gelişen ve geliştiren bir okul olarak İlçemizin önder okulu olmak. Tüm öğrencilerimiz bir orta öğretim kurumuna girmeye hak kazansın. Öğrencilerimiz değişen ve bütünleşen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler. Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve öncelik kullansın Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler. Okul toplumunu tüm bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler. Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun ve okul toplumunun bireyleri bu kültürleri ile gurur duysunlar. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Bu okul bizimdir duygusuna sahip olsun ve bunu güçlendirsin.
Misyon
Öğrencilerimize ve çevremize sevgi, saygı ortamı içinde, çağdaş ve nitelikli, milli eğitimin amaçlarına uygun, her bireyi kendi özelliklerine bağlı olarak, geliştiren, kaliteli bir eğitim-öğretim vermektir. Atatürk ilke ve inkılâpları ile donanmış, kendi gücüne güvenen, çevresi ile uyumlu ve barışık, araştırmacı ruhu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. Çağın teknolojisini öğrenme ve öğretmeyi kendine amaç edinmiş, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, Araştıran sorgulayan, kendini rahat ifade edebilen davranış kazandırmak. Biz farklıyız. yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz. Ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinç ve gücünü kazandırmak, onları geleceğin başarılı insanları olarak yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tam gün
08:30 15:20
Ulaşım
İlçeye geliş gidiş imkanı yoktur. Tüm öğretmenler lojmanlarda kalıyor. Bir tane 2 katlı 4 tane tekli müstakil lojman var.Nerede kalınacağı gelen öğretmen sayısına göre evli yada bekar olma durumlarına göre idare ve öğretmenler ile birlikte karar alınarak belirlenir.
Köyde her sabah ilçeye araba inmektedir Pazar günleri dahil olmak üzere
Çengilli Köyü Kağızman KARS
30 KM